DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i të Dhënave - Çmimet

Kapitulli tjetër: Rikuperimi i të Dhënave - Shpejtësia
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Çmimet

Lista e çmimeve e të Dhënave

Eksperienca thotë që “dy rikuperime nuk janë njesoj”. Ka shumë arsye, proçese, konsekuenca, dhe rrethana për çdo dështim. Ja përse çdo rikuperim është unik për sa kohë, njohuritë, teknologjia, dhe e fundit por jo më pak kërkesa e faktorëve financiare janë shqëtesime.

Çmimi fiks i orderit llogaritet gjithmonëinspektimin fillestar, e cila kryhet falas. Gjithashtu, shikonipërshkrimi i detajuar i proçesit të rikuperimit.

KUJDES: A është koha e rëndësishme për ju? Mos hezitoni të përdorni mënyrën tonë origjinale Rikuperimi i të Dhënave Ekspres!

DATARECOVERY Garanton

Diagnostikim falas.
Kopjim rezervë falas i të dhënave të shpëtuara.
Ne nuk rrisim çmimin asnjëherë nga çmimi fillestar.
Ju paguani vetëm pasi të kemi rikuperuar të dhënat tuaja me sukses!

Më tej po përshkruajmë në mënyrë të përgjithshme tipet shpeshta të dëmtimeve:

Rikuperimi i të Dhënave nga një njësi Hard Disk

Artikull Çmimi nga
Rikuperimi i të dhënave nga hard disku - Dëmtim i lehtë
Psh. Difekte elektronike, rregullim firmware, korruptim skedaret e sistemit – FAT/NTFS
120 €
Rikuperimi i të dhënave nga hard disku - Dëmtime të rënda
Psh. Koka dëmtuara, kushineta konfiskuar, motor djegur, shtresa dëmtuara, punim në zonën e shërbimit, korruptim skedaret e sistemit tjera sesa FAT/NTFS
200 €

Rikuperimi i të Dhënave nga grupimi i disqeve RAID

Çmimi i rikuperimit të të dhënave nga një grupim i disqeve RAID kalkulohet individualisht për çdo rast.

Diagnostikimi dhe shikimi fillestar i grupit të disqeve RAID janë falas.

Shpëtimi i të Dhënave nga USB Flash, Kartë Memorje

Artikull Çmimi nga
Shpëtimi i të Dhënave nga memorja FLASH - Difekt SW
Psh. Njesi USB flash, karta memorje
20 €
Shpëtimi i të Dhënave nga memorja FLASH - Difekt HW
Psh. Njesi USB flash, karta memorje
50 €

Minimi i të Dhënave (Data Mining)

Artikull Çmimi nga

Çmimet e listuara janë çmimet ulta mundshme. Çmimi ekzakt do vendoset pasi të performohet shikimi fillestar i medias dhe përcaktimi i kohëzgjatjes dhe kompleksit të teknologjisë sipas rasit (falas).

Shërbime të lidhura:

Përcaktimi i rikuperimit të mundshëm të të dhënave... FALAS
Kopjimi i të Dhënave... FALAS

Nëse nuk është shpallur ndryshe, çmimet jane listuar pa TVSH (16%).

Zbritje

Jeni student? Nuk dëshironi të paguani TVSH? Ne ofrojmë për studentë zbritje 16%!

Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski