DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i të Dhënave: Operimi dhe Sistemi i Skedarëve

Kapitulli paraardhës: Rikuperimi i të Dhënave: USB Flash, Kartat e Memorjeve...Kapitulli tjetër: Rikuperimi i të Dhënave: Skedarët

Rikuperimi i të Dhënave nga çdo sistem

Kujdes: Keni nevojë urgjente për rikuperimin e të dhënave nga sistemi juaj i dëmtuar? Porosisni shërbimin tonë Shërbimi Ekpres i Rikuperimit të të Dhënave.

Gjatë zhvillimit të pavarur të teknologjisëmediave, dhe për shkak të rritjes së kërkesave në mbartjen e shpejtësisë dhe kërkesave të proçesimit të të dhënave, operimet komerciale dhe skedarët e sistemeve i anashkalojnë çdo modifikimi të shpejtë.

Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Të gjitha Sistemet

Sistemi i Operimit

shumicën e rasteve, sistemi i operimit të përdorur nuk luan ndonjë rol të rëndësishëmlidhje me rikuperimin e të dhënave.

Ne shpesh thirremi për të rikuperuar të dhënat nga sistemetoperimit siposhtë:

Windows
DOS
Linux
Macintosh
Novell
OS/2
Unix
midis të tjerash

Sistemi i skedarëve

Sistemet e skedarëve janë themeli i sistemit të operimit, dhe janë një model i proçesimit të të dhënave. Ato përshkruajnë si, në cilin format, dhe ku janë shkruar të dhënat; për ketë arsye e bëjnë nyjen më kritike në të cilën software-i influencon në mënyrë të rëndësishme nëse të dhënat janë aksesueshme pas ruajtjes së tyre.

Në bazë të këtij punimi me sistemet e skedarëve si një veprim i përditshëm, ne ofrojmë shërbime të rikuperimeve për të gjithë sistemet komerciale të rëndësishme të operimit.

Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Operimi dhe Sistemi i SkedarëveNe suportojmë dhe rikuperojmë të dhëna nga sistemetoperimit dhe skedarëve siposhtë:

FAT (FAT12, FAT16, FAT32)
NTFS, NTFS5, EFS
EXT, EXT2, EXT3, EXT4
ReiserFS
XFS
Apple HFS, HFS+
Novell NWFS16, NWFS32
Novell NSS
HPFS
JFS
Unix FS 's
midis të tjerash

Si Rikuperohen të Dhënat nga sistemet që janë dëmtuara?

Edhe kur rikuperohen të dhënat në rastet e dëmtimit të software-it, ne sigurojmë dhe bëjmë një kopje bitcila do zëvendësojë kopjen më afërt origjinale të mediastë dhënave (hard disqe, grupimi i disqeve RAID ...) si rrjedhojë duke ju shpëtuar nga ri-instalimi i sistemit!

Rikuperimi i të dhënave nga një sistem i dëmtuar mund performojë në mënyrat e mëposhtëm:

EKSPRES - rikuperimii shpejtë i të dhënave në raste urgjence
STANDART - gjatë orëve punës
EKONOMIKE - nëse shpejtësia nuk është e rëndësishme për ju dhe nëse për më tepër preferoni një kosto ulët

Nëse asnjë nga rastet e përmendura më sipër nuk përshkruan rastin tuaj të humbjestë dhënave, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi te lumtur t’ju këshillojmë në hapat që duhet të ndërmerni dhe si rrjedhojë në rekomandimin e zgjidhjeve – sepse, e vërteta është, kjo:

"Ne rikuperojmë atë ç‘fare tjerët nuk munden!“

Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski