DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i të Dhënave - Shpejtësia

Kapitulli paraardhës: Rikuperimi i të Dhënave - Çmimet

Për çdo rast të veçantë të humbjestë dhënave ju mund të zgjidhni mënyrën e rikuperimit të të dhënave ajo për të cilën ju pershtatet më mirë nevojave tuaja:

Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave Ekspres

Rikuperimi i të Dhënave Ekspres

Rikuperimii shpejtë i të dhënave - mënyra emergjente e humbjestë dhënave.

Diagnostikimi dhe rikuperimi i të dhënave fillon menjëherë dhe me prioritet.
Ne punojmë me dërgesën tuaj NONSTOP, pavarsisht orëve  rregullta të biznesit, pushimeve zyrtare,fundjava-ve, etj. Ne kemi specialistë të ndryshëm që punojnë me dërgesën tuaj, nëse kërkohet.

Rikuperim Standart i të Dhënave

Mënyra më e shpeshtë e rikuperimit të të dhënave. Nëse nuk keni ndonjë kërkesë të veçantë, ne performojme rikuperimin e të dhënavekëtë mënyrë.

Rikuperim Ekonomik i të Dhënave

"Vendoseni vetë çmimin!"

Për ato raste kur koha nuk ka rëndësi dhe kur çmimi është prioritet.

Ju na informoni për çmimintë lartë, për të cilën do të paguani. Kjo metodë nuk mund përdoret për dërgesat me kërkesë të lartë të materialeve.

Këto dërgesa kanë prioritet ulet dhe për ketë arsye koha e kthimit është më e gjatë.

Kujdes: Nëse nuk është e mundur të rikuperojmë të dhënat tuaja brenda çmimitkeni specifikuar ne nuk mund kompletojmë proçesin e rikuperimittë të dhënave. Këto lloj dërgesash konsiderohen të pa realizueshme për shkak të klientit. Gjithashtu nuk mund të aplikohet zbritje.

Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski