DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Prezantim: DATARECOVERY

Kapitulli tjetër: Mbrojtja e të Dhënave dhe Sigurisë
DATARECOVERY është një kompani private me traditë të gjatë me teknologjine di se si; i specializuar në rikuperimin e të dhënave nga mediat dixhitale. Historia e DATARECOVERY daton që nga 1991, ku së pari kemi aplikuar përvojën drejt rikuperimit të të dhënave dixhitale. Si rrjedhim, kërkesa në rritje për aftësi të tilla kanë çuar në angazhimin e kryerjes së shërbimeve tona në analizim, përpunim dhe rikuperim të të dhënave.
Me zhvillimin e teknologjisë sonë, me blerjen dhe impelementimin e tjerëve, ne u bëmë Nr. 1Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: DATARECOVERY në tregun lokal me një rritje ndërkombëtare bazë të klientit. Ne vazhdojmë shtojmë dhe zhvillojmë teknologji dhe shërbime konsulence të rikuperimit të të dhënave. Ne tani ofrojmë gamën më gjërë të shërbimit të rikuperimit të të dhënave në Europën nga mediat dhe nga sistemet e operimit të skedarëve.
Eksperienca shumë-vjeçare, vendosmëria dhe kualifikimi i specialistëve tanë nuk jane i vetmi kontribut i sukseseve panumërta në shpëtimin e të dhënave; faktor tjetër është laboratori i specializuar dhe bashkëkohor, i vetmillojin e tij në Europën.
Në anën tjetër, suksesi është i bazur në blerjen, zhvillimin dhe implementimin e vazhdueshëm proçedurave dhe teknologjive të reja. Në sajë të zhvillimit të teknologjive unike dhe të nivelit tëRikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: DATARECOVERY lartë të dijes sonë, ne i perkasim liderëve tradicionale të dijes. Në ditët e sotme, specialistët tanë ndihmojnë në zgjidhjensituatave kritike të humbjes së të dhënave jo vetem në shumë vënde Europës dhe të botës.
këtë specializim të veçantë, trajtimi i veçantë i çdo klienti nuk është vetëm besimi, por edhe domosdoshmëria. Çdo vit, mbrojtja më e mirë e cilësisë sonë të lartë, shpejtësia e lartë dhe siguria e paprecedent e të dhënave të besuara, është numri i mijëra kompanive të mëdha dhe vogla, institucioneve shtetërore dhe, në saje rregullave të akomodimit të biznesit, gjithashtu dhe shumë jo-sipërmarrësve dhe studentëve.
Motoja e DATARECOVERY:
"Ne rikuperojmë atë ç‘fare tjerët nuk munden!“
“DATARECOVERY” është një markë e regjistruar e DATARECOVERY, s.r.o., Petržílkova 1436/35, Praha 5. ID 27174719, CR C 101988.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski