DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Proçesimi i të Dhënave

Kapitulli tjetër: Shkatërrimi i të Dhënave

Proçesimi i të Dhënave

Proçesimi i të Dhënave

Ekspertiza, ”Mjeko-ligjore“ e të Dhënave kompjuterike

Kur punohet me median e të dhënavenivelet ulta ne mund të fitojmë akses të informacionit dhe regjistrimit parcial ose jo aksesim të plotë të një përdoruesi të çfardoshëm ose sitemit.Në lidhje me njohuritë e detajuara të fuksioneve të veçanta të skedarit dhe sistëmeve të operimit, ne mund aksesojmë informacionin e cila ndryshe shfaqet si i pa-aksesueshem apo jo-ekzistente.

Analiza ”mjeko-ligjore“ dhe ekspertiza, për shembull në formën e zbulimit të të dhënave të fshehura apo shtigjeve të të dhënave, edhe kur jane fshehur qëllimisht, është mjaft e kërkuar në proçedimet legale.

Analiza e të Dhënave dhe Proçesimit

Puna e vazhdueshme me të dhënatnivele të ndryshme kanë mundësuar zhvillimin e pasijeve të avancuara gjithashtu të metodave të kërkimit, analizës, dhe çdo mënyre virtuale të proçesimit. Këto shërbime janë  përdorura gjerësisht kur proçesojnë në hapesira të mëdha të të dhënave ose kur punojnë me formate  panjohura apo jo dokumentuara të të dhënave.

Përkthimi i të Dhënave

Historia, kompeticioni, nevojat e ndryshme përgjatë shumë faktorëve ndihmuankrijimin e formateve të shumtë të skedarëve. Secila u krijua për një përdorim të veçantë, mjedis, kohë, dhe qëllim, dhe selica mban një varietet me avantazhe dhe disavantazhe. Sidoqoftë, ky interval i gjerë i varieteteve ka një element  perbashkët: mospërshtatje reciproke. Në praktikë, ne vijmë për ketë arsye përmes skedarëve të cilat janë në kushte perfekte por që nuk mund lexohen në hardware apo software specifik.

Për këto raste ne ofrojmë shërbime për konvertim të të dhënave, që është, transferimi i të dhënave nga një format në një tjetër. Meqënse ky shërbim nuk mund të aplikohet gjithmonë me sukses, arritja jonë garanton një shkallë të lartë suskesi për një spektër të gjërë llojeve dhe formateve të të dhënave.

Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski