DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Mbrojtja e të Dhënave dhe Sigurisë

Kapitulli paraardhës: Prezantim: DATARECOVERYKapitulli tjetër: Nga ekipi i
Përveç mbrojtjes nga rreziqe të jashtme, siguria e materialit të të dhënave tuaja shpesh herë anashkalohen. Informacioni delikat ruhet në të gjitha mënyrat e mediave elektronike, qoftë keto të dhëna personale, biznesi, ose teknologjike. Mbrojtja e materialit ndaj abuzimeve të informacionit është një detaj shumë i rëndësishëm.
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Mbrojtja e të Dhënave dhe SigurisëDATARECOVERY ka një vëmendje madhe për sigurinë dhe integritetin e të dhënave të klientit . Privatësia dhe mbrojtja e të dhënave tuaja është garancia absolute e jona, dhe ne mund të citojmë me krenari rekordet e kompanisëkëtë këndvështrim.
Sipas ligjit, të gjitha kopjet e ndonjë të dhëne të rikuperuar duhet  pastrohen nga skedaret tanë brenda 30 ditësh nga dita e lëvrimit e të dhënësrikuperuar të klientit.
disa raste ne jemi të përgatitur ti ofrojmë klientëve kushte te veçanta përsa i përket sigurisëtë dhënave.
Të dhënat e mediave të dëmtuara do pastrohen në përputhje me kërkesat tuaja dhe në përputhje me standartet e pastrimit të Departamentit të Mbrojtjes së Kombeve Bashkuara 5220.22-M dhe matricëspastrimit, përfshirë likuidimin mekanik, kimik, dhe magnetik. Ju mund të lexoni më shumë për shkatërrimintë dhënave këtu.
Gjithashtu ndodhet një nivel i tretë mbrojtje i sistemitvetë laboratorin, duke perfshirë paisjettë fundit të monitorimit dhe sigurisë, i lidhur me monitorimin e qëndërzuar të mbikqyrjes ditë-natë.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski