DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

1. Fikni Sistemin

Kapitulli tjetër: 2. Na kontaktoni
Në kushtet e humbjestë dhënave, është e rëndësishme të mendoni kthjellët dhe të ruani qetësinë.
Fikni kompjuterin tuaj, mos e rindizni, dhe mos tentoni të rikuperoni të dhënat vetë. Ju mund të humbisni të dhënat tuaja plotësisht. Dhe pse ju rindizni kompjuterin tuaj ju mund të shkaktoni dëmtime permanente në disa raste.
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Fikja e Sistemit Si ta kuptoni kur keni humbur të dhënat tuaja?
Simptomat zakonshme përfshijnë:
skedarët nuk mund hapen ose janë dëmtuar
kompjuteri nuk do të ndizet (disa herë mund pasohen nga mesazhet në ekran "Sistemi i operimit mungon" etj.)
sistemi ndalon kur tenton hap skedarin
përmbajtja e direktorisë është e korruptuar
kompjuteri bën tinguj të pazakontë
kompjuteri nuk mund " gjejë" hard diskun
skedarët dhe dosjet nuk mund aksesohen
dokumentet janë korruptuara
CD- (DVD-) nuk mund lexohen apo kopjohen
karta e memorjes është e palexueshme ose duket i paformatuar
princip, konsideroni të dhënat tuaja si të humbura nëse nuk mund ti aksesoni ato.
Si mund jenë të dhënat të rikuperueshme?
Ne duam përshkruajmë suksesin tonë duke shprehur " nëse gjënden të dhënamedian tuaj, ne mund ta shpëtojmë atë." Ne jemi krenar të kemi një përqindje të lartë të shpëtimit të të dhënave: DATARECOVERY rikuperon me sukses më shumë se 99% të të dhënavetë gjitha dërgesat dhe në më të shumtën e rasteve ne rikuperojmë totalisht 100% të të dhënave.
Sidoqoftë, ne duam theksojmë se shanset e rikuperimit të susksesshëm të të dhënave janë ulur me çdo tentim nga ana juaj për rikuperim të të dhënave, sidomos kur hapni një hard disk.
  Hapi tjetër: NA KONTAKTONI
Ju mund të gjeni përshkrim të detajuar të proçesit të rikuperimit të të dhënave ketu.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski