DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i të Dhënave: USB Flash, Kartat e Memorjeve...

Kapitulli paraardhës: Rikuperimi i të Dhënave: Hard DisqetKapitulli tjetër: Rikuperimi i të Dhënave: Operimi dhe Sistemi i Skedarëve

Rikuperimi i të Dhënave nga media të lëvizshëm

Kujdes: Keni nevojë urgjente të rikuperimit të të dhënave nga paisjet e dëmtuara USB Flash Drive , SSD Disk , Kartë Memorje, Video Camera, PDA, Cell Phone ose nga ndonjë media dixhitale tjetër? Porosisni shërbimin tonë Shërbimi Ekspres i Rikuperimit të të Dhënave.

"Të gjitha llojet e mediave. Të gjitha sistemet." Shërbimi ynë portofolio mbulon virtualisht të gjitha teknologjitë e aksesueshme shpeshta, prodhuesit, modelet, madhësitë, dhe llojet e mediave. Ne kemi zhvilluar proçedurat individuale dhe metoda për çdo lloj media në mënyre që të maksimizojmë rikuperimin e të dhënave.

Rikuperimi i të Dhënave, shpëtimi i të dhënave: Të gjitha llojet e Mediave

Ne rikuperojmë të gjitha llojet e mediave dixhitale

Mediat shpeshta që ne suportojmë dhe rikuperojmë të dhënat nga:

hard disqet (HDD) (të gjitha llojet, madhësitë dhe ndërfaqet)
disqet flash (USB, PCMCIA etj.), perf. disqet SSD
kartat e memorjes (SmartMedia, CompactFlash perf. Microdrive, MemoryStick + Pro/Duo, xD Picture Card, Multimedia Card, Secure Digital Card etj.)
Blu-ray, HD DVD
DVD (DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-ROM, DVD-RAM)
CD (CD-R, CD-RW, CD-ROM etj.)
disqe floppy (3,5“, 5,25“, 8“)
kaseta magnetike
ZIP, JAZ, Bernoulli, MO, SyQuest
dhe tjera

Për shumë vite DATARECOVERY është specializuarrikuperimin e të dhënave nga dëmtimi i Grupimit të Disqeve RAID, ku ne jemi krenar që në mënyrë konstante kemi arritur 100% shkallën e suksesit!

Ne ofrojmë shërbim unik të shpëtimit të fshirjesdisqeve CD-RW dhe DVD-RW/DVD+RW dhe gjithashtu rikuperime të rralla nga dëmtime mekanike dhe/ose elektronike të disqeve flash!

Si Rikuperimi i të Dhënave nga dëmtimi i USB Flash Disk, SSD Drive ose mediave të tjera punon?

Rikuperimi i të dhënave nga një media dixhitale (USB Flash Disk , SSD Drive , Kartë Memorje apo tjera) mund përformojë në një nga mënyrat e mëposhtme:
EKSPRES - rikuperimii shpejtë i të dhënave në raste urgjence
STANDART - gjatë orëve punës
EKONOMIKE - nëse shpejtësia nuk është e rëndësishme për ju dhe nëse për më tepër preferoni një kosto ulët
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski