DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Kopje Binare, Riparimi i Skedarëve të Sistemit

Kapitulli paraardhës: Rikuperimi i të Dhënave - DiagnostikimiKapitulli tjetër: Rikuperimi i të Dhënave – Kopjimi i të Dhënave të Rikuperuara
Nese do të jeni dakort me kushtet e sugjeruara dhe proçedurat, ne mund të fillojmë me proçesin e rikuperimit të të dhënave. Hapi i parë, dhe në rastin e dëmtimit fizik pjesa më e rëndësishme, bën kopjim binar (1:1) të medias së dëmtuar në median rezervë. Në rast të demtimit të software-it, kjo ndihmon të mbrojë përmbajtjen origjinale nga ndryshimet e padëshiruara. Pasi bëhet kopjimi binar ne vazhdojmë me fazen e software-it, për shembull, rindërtiminskedarit të sistemit, sipas tipit dhe nivelit të dëmtimit.
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Kopje Binare, Riparimi i Skedarëve të SistemitJu mund të ndiqni statusin e dërgesës suaj në faqen tonë online WEB. Ne do ju kontaktojmë në momentin kur proçesi i rikuperimittë të dhënave tuaja është kompletuar.
Dërgesa Ekspres
Në raste urgjente ne jemi në gjëndje punojmë me dërgesën tuaj non-stop, përfshirë orët e vona, fundjavave, dhe pushimeve zyrtare. Në këto raste ne punojmë me dërgesën në mënyrë vazhdueshme derisa të kompletohet. Ju mund të mësoni më shumë për ketë mënyrë ketu.
Kohëzgjatja: Zakonisht dy deri ne tre ditë pune. Dërgesat Ekspres janë gati ditën pasardhëse, me shumë mundësitë njejtën ditë kalendarike.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski