DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Pyetje të Shpeshta

Kur duhet përdor shërbimin e rikuperimit të të dhënave?
Këtu ju mund të gjeni përshkrimin e simptomave të të dhënave të humbura.
përgjithësi, ju do të përdorni shërbimet tona kur ju thjesht nuk mund të aksesoni të dhënat tuaja. Fatkeqësisht, ne nuk mund t’ju ndihmojmë nëse të dhënat (mesatare) nuk janë mundura fizikisht.
Si mund parandaloj ose paraprijë një humbje të të dhënave?
KOPJE REZERVË, KOPJE REZERVË, dhe përsëri kopje rezervë. Nëse jeni të interesuar, ne mund t’ju sigurojmë një konsultim për gjetur zgjidhjentë mire për ju.
Kryeni kopje rezervë në mënyrë rregullt herë pas here.
Përdorni program antivirus.
Mbani kompjuterin dhe median tuaj në një mjedis të sigurt dhe të pastër. Kini kujdes nga pluhurat e tepërta dhe/ose nga ajri i kondicionuar i pamjaftueshëm.
Trajtoni kompjuterin dhe median tuaj me kujdes (sidomos jini të kujdesshëm nga dëmtimet mekanike, tronditjet, ndryshimet e temperaturave, etj.)
Sa shumë duhet paguaje për rikuperimin?
Shikoni tek lista e çmimeve të përafërta.
Sa shumë zgjat rikuperimi i të dhënave?
Analizat fillestare të mundësisërikuperimit të të dhënave zakonisht kryhet brenda disa orëve; shpëtimi i të dhënave vetëm nuk merr më shumë se 2 ditë. Nëse klienti kërkon terma ekspres, ne punojmë mbi orderin pa ndalesa që nga momenti i orderit derikompletimin e saj.
A riparoni gjithashtu hard disqe?
Një riparim i një hard disku është më tepër një kërkesë e financimit sesa e blerjes së nje disku të ri. Për këtë arsye, ne nuk riparojmë.
A shisni pjesë zëvendësimi?
Jo.
Si mund ta lëvroj median e dëmtuar?
Mënyra e të lëvruarit është totalisht në dorën tuaj. Këtu ju mund të gjeni një përshkrim se çfarë duhet të keni parasysh.
Si ecën rikuperimi i të dhënave?
Ju mund të gjeni një përshkrim të detajuar këtu.
Ku do të ruani të dhënat e shpëtuara?
Gjithashtu kjo është tërësisht në dorën tuaj. Ne mund ruajmë të dhënat e rikuperuara në një media të sjellë nga ju ( hard disk , CD, DVD, ...), ose blerë nga ne.
Për hard disqe, ne ju rekomandojmë të kryeni duplikim të të gjitha të dhënave, më e mira 1:1. Sidoqoftë, sipas kërkesës, ne mund performojmë të ashtëquajturën kopjim të skedarit, i përshtatshëm etj. nëse ju doni të ruani të dhënat origjinaledisk.
Ne nuk ju ç‘harxhojmë për volumin e të dhënave, ose për duplikmin në një hard disk tjetër.
Kopjimi mund bëhet ndërsa pritet në marveshjet e mëparshme.
Si mund paguajmë?
Kesh në tërheqje
Transfertë parash (në marrveshjet e bëra, në raste veçanta)
Kush është shkalla e suksesit tuaj?
Ne pelqejmë komentojmë mbi suksesin tonë me anë fjalëve “nëse ka ndonjë të dhënëmedia, ne do j‘ua rikuperojme atë”. Shkalla e suksesit tonë ështëshumicën e rasteve më shumë se 99% dhe në pjesën më  madhe, ne kemi rikuperuar të dhënat tëresisht, 100%.
Ne theksojmë fuqimisht, që shansi për rikuperimin e të dhënave bie ndjeshëm në çdo përpjekje për ta rikuperuar nga ana juaj, sidomos kur hapni hard diskun.
A mbahet garanci gjatë rikuperimit të të dhënave?
Në 99% rasteve, po.
Kush është garancia e shpëtimit/mbrojtjes e të dhënave të besuara?
Siguria më e madhe e përgjegjësisë sonë dhe kujdesjes maksimale dhe mbrojtjes së të dhënave të besuara është besimi tipik i të dhënave konfidenciale dhe ruajtes sensitive të klientëve, dhe gjithashtu duke mos pasur as edhe gabimin vogël për sa i përket rregullave të sigurisë gjatë gjithë historisë sonë.
Ne jemi gjithmonë gati të përgatisim kushte speciale të kontraktuara për nevojat e klientëve specialë.
Përshkrime të tjera mbrojtjes së të dhënave mund gjëndet këtu.
A mund jem prezent gjatë rikuperimit të të dhënave?
Jo, veçanërisht për arsye mbrojtjes së të dhënave.
A mund të vini tek ne?
Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve, paisje të veçanta që gjënden në laboratorin tonë nevojiten.
A mund çekoj prezencën e të dhënave të rikuperuaraambjentin tuaj?
Sigurisht.
A mund pres për rezultatin e analizave?
Po, sidoqoftërastin e disa difekteve të komplikuara dhe dëmtim të software-it analizat mund shkojnë dhe disa dhjetra orë.
Kush janë Kushtet e Përgjithshme të Biznesit tuaj?
Ju mund të gjeni Kushtet e Përgjithshme të Bizensit tonë këtu.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski