DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Simptomat e Humbjes së të Dhënave

Kapitulli paraardhës: Rreth Rikuperimit të të DhënaveKapitulli tjetër: Shkaku i Humbjes së të Dhënave
Të gjithë ne kemi qënë drejt atyre momenteve të vështira kur, mbas orëve shumta për hedhur një dokument në sistem ose program applikacioni, papritur ”shëmben“ dhe e lënë dokumentin tuaj dëmtuar apo  pa aksesueshëm. Shpeshherë sistemi shfaq gabimin, shpeshherë kreshon dhe dështon totalisht. Të gjitha këto situata të papëlqyera mund t’ju çojnë ne humbjen e të dhënave tuaja.
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Simptomat e Humbjes së të DhënaveSimptomat zakonshme të humbjestë dhënave përfshijnë:
skedari nuk mund hapet ose është i dëmtuar
kompjuteri nuk do të ndizet (disa herë mund të ndiqet nga mesazhi në ekran "Mungon sistemi i operimit" etj.)
sistemi ngrin kur tentohet hapen skedarët
përmbajtja e direktorive është e korruptuar, dokumentet janë  korruptuara
kompjuteri bën tinguj jo të zakontë
kompjuteri nuk mund “gjej“ diskun e të dhënave
skedarët nuk mund aksesohen dhe/ose kopjohen
CD- (DVD-) nuk mund lexohen ose kopjohen
karta e memorjes është e palexueshme ose duket sikur është e paformatuar
princip, ju mund konsideroni të dhënat tuaja si të humbura nëse nuk i aksesoni ato.
Nëse një nga këto simptoma ju kanë ndodhur, mos u friksoni. Fikni kompjuterin, mos tentoni ta ristartoni atë, dhe mos u përpiqni të rikuperoni të dhënat vetë. Ju mund ti humbni të dhënat përfundimimsht. Edhe pse ristartoni kompjuterin tuaj ju mund të shkaktoni dëme permanente.
Ju mund të gjeni përshkrimin e detajuar të proçesit të rikuperimit të të dhënave këtu.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski