DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Programi i Partneritetit - Benefitet

Kapitulli tjetër: Partneriteti me ne
A jeni ju një kompani për shitjen e kompjuterave, komponentëve, apo siguroni shërbime në fushën e teknologjisë së kompjuterave? A dispononi klientë të cilët mund të përdorin shërbimet tona? DATARECOVERY ofron një model unik të bashkëpunimit për partnerët tanë dhe klientët në një mënyrë ku të gjithë palët e përfshira përfitojnë!
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Programi i Partneritetit - BenefitetAktualisht, programi i partneritetit bashkon të gjitha kompanitë të cilat kujdesen për klientët e tyre. Bëhuni partneri ynë, dhe sigurohuniklientët të marrin ndihmën tuaj në fusha të tilla kritike të humbjestë dhënave. Ju do të rrisni besueshmërinë dhe, e fundit por jo me e pakta... Përfitmin tuaj!
Çfarë ju do të merrni?
shërbime profesionale të një lideri në treg
një komision prej 10-30% për çdo kontrat
kujdesintë lartë
shërbimin e gjurmimit online
gjurmimin online të komisioneve
materiale ndihmës të shitjeve
mundesinë për përdorur logon "Partner i Shërbimit DATARECOVERY"
prezantimin tuaj në www.datarecovery.eu
suportin e shitjesshërbimit dhe një numër tjerash shërbimesh
Çfarë klientët tuaj do të marrin?
shërbime profesionale të një lideri në treg
10% zbritje për çdo kontratë
kujdesintë lartë
shërbimin e gjurmimit online
Si të bëheni partneri ynë?
Ju mund të gjeni formularin e aplikimit këtu.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski