DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i të Dhënave – Dorëzimi i Medias suaj

Kapitulli tjetër: Rikuperimi i të Dhënave - Diagnostikimi
Ka shumë mënyra për lëvruar median tuaj dëmtuar, por ne ju rekomandojmë që ti trajtoni të gjitha mediat tuaja me shumë kujdes (veçanërisht në mbrojtjet kundër elektriciteteve statike) pasi janë delikate. Sigurohunitë zgjidhni një paketim të përshtatshëm dhe mbushës brenda saj (është shumë e rëndësishme të jetë rezistente nga tronditjet mekanike dhe dëmtime të tjera mekanike; përdorni, për shembull, paketim plastik për hard disqe dhe qese me ajër).
Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: Dorëzimi i Medias suajPërveç medias së dëmtuar ju lutem përfshini të plotësuar formularin (edhe në rastet kur e sillni personalisht) – kjo ndihmonpërshpejtiminproçesimit të pranimit dhe proçesimin e biznesit tuaj. Gjithashtu ndihmonparandalimin e keqkuptimeve.
shumicën e rasteve ne nuk na nevojitet ndonjë paisje shtesë apo sistemin komplet (kompjuterin) për rikuperimin e të dhënave tuaja. Gjithashtu nuk është e nevojshme të sillni kontrollerin në rastet e rikuperimit të të dhënave nga grupimi i disqeve RAID, por mund  përshpejtojë proçesin e diagnostikimit dhe ruajtjen e të dhënave të shpëtuara.
Nëse keni mediatë cilën ne mund kopjojmë të dhënat e rikuperuara, ne ju këshillojmë të sillni atë bashkë me median tuaj dëmtuar.
Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski