DATARECOVERY: Faqja-kryesore
LOGIMI  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYAdatmentés, adatvissza | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Faqja-kryesore

Rikuperimi i parë nga Kingston SSD

Pragë, Mars 22, 2011 – Kompania DATARECOVERY është kompania e parë në botë të kryej me sukses rikuperimin e të dhënave nga disqet e teknologjisë më të fundit SSD Kingston SSDNow.

Rikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave: disqeve SSD Kingston SSDNow

‘Unë e konsideroj rikuperimin e të dhënave nga një disk SSD i ketij lloji si një suskes të jashtëzakonshëm,’ thotë Petr Kavan, Drejtori i DATARECOVERY. Ai shton: ‘Sipas kërkimeve të dhëna, ne jemi kompania e parë në botë që arrin me sukses të rikuperoj të dhënat nga ky tip i medias.’

Me këtë sukses, teknikët e DATARECOVERY kanë zgjeruar sërish frontierat e fushës së rikuperimt të të dhënave dhe shpëtimit. Disqet SSD janë shumë të përdorshëm dhe marka Kingston është shumë e përhapur.

Algoritmi i zhvilluar për rikuperimin e të dhënave është një rezultat i kërkimeve të kryera nga vetë DATARECOVERY. ‘Zhvillimi i algoritmeve është një proçes i gjatë i një pune këmbëngulse. Është e njëjtë sikur ju të jeni duke kërkuar një trajtim për një sëmundje që nuk keni dëgjuar më parë,’ shton Karel Jelínek, krye tekniku i DATARECOVERY.

Kur analizon një strukturë të dhënash, specialistët e DATARECOVERY konsultohen me shumë ekspertë në mbarë botën, por nuk gjetën sukses. Asnjë tjetër nuk ka kryer me sukses rikuperimin e të dhënave nga teknologjia më e fundit e disqeve Kingston SSDNow më parë. ‘Sot, ne arrritëm me sukses të kryejmë rikuperimin e të dhënave nga seria e modeleve më të vështira, Kingston SSDNow V100. Më parë kjo specifikë e diskut ka habitur laboratorët e specializuar në mbarë botën,’ Karel Jelínek.

Rikuperimi i parë i suksesshëm i të dhënave u krye ’manualisht‘, dhe tani kompania është duke punuar në automatizimin dhe përshpejtimin e tërë proçesit.

Ekspertët DATARECOVERY e saj kanë rikuperuar të dhëna që prej vitit 1991. Komania vepron në Shqipëri, Rumani, Hungari, Republiken Sllovake, Republikën Çeke dhe Gjermane, por shërbimet e saj përdoren nga klientët që gjënden në të gjithë Europën. DATARECOVERY ka një njohje mjaft të gjerë dhe një laborator të paisur me teknologjinë niveli-me i lartë- i zhvillimit.

Kërko
Kontakte Ndihma e parë
© DATARECOVERY. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
» Ju faleminderit për shërbim tuaj të shkëlqyer. Unë mund të vërtetoj se ju bëni punën e klasit të parë. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%] rezultati i rikuperimit të të dhënave për të cilat kompanitë e tjera nuk janë të mundura të rikuperojnë« R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Rikuperimi i të dhënave (Shpëtim i të Dhënave) nga USB Flash, SSD, Karta memorje
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski